Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

iBooks για iPhone και iPod Touch





Με τη χθεσινή διάθεση του iOS 4 έγινε διαθέσιμη και η εφαρμογή iBooks για το iPhone και το iPod Touch




Την εφαρμογή iBooks είχε διαθέσει αρχικά η Apple μόνο για το iPad, αλλά πλέον μπορούν να την κατεβάσουν και να την χρησιμοποιήσουν και οι χρήστες του iPhone και του iPod Touch.
Το iBooks παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν μια ψηφιακή βιβλιοθήκη, κατεβάζοντας και αποθηκεύοντας βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή. Τα eBooks είναι διαθέσιμα μέσω του iBookStore της Apple.



Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα πρέπει να έχετε ήδη κατεβάσει το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple, iOS 4. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση και ανάγνωση βιβλίων, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα παρουσίασης αρχείων PDF.

Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε τη δυνατότητα να μπορείτε να το διαβάζετε όπου κι αν είστε, ανεξάρτητα από το αν είστε συνδεδεμένοι στο Internet ή όχι. "Ξεφυλλίστε" το όπως πάντα, αφού οι σελίδες ακολουθούν τις κινήσεις των δακτύλων σας, κάντε zoom σε προϊόντα, χρησιμοποιήστε σελιδοδείκτες και μοιραστείτε τα αγαπημένα σας άρθρα με τους φίλους σας.

Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://goo.gl/dWRd.


πηγή:pcw.gr


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου