Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Panda Security Hellas: καλύπτει 14 χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης


Με ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής, το ελληνικό υποκατάστημα της Panda Security καλύπτει τις τοπικές ανάγκες ασφάλειας δεδομένων, διαθέτοντας προϊόντα και υπηρεσίες υποστήριξης.





Με κέντρο διανομής την Ελλάδα, η Panda Security Hellas, υποκατάστημα της μητρικής εταιρείας, έχει να επιδείξει μια αξιόλογη επέκταση του συνολικού αριθμού πελατών, σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της οικονομίας, η οποία αφορά τόσο στη διάθεση προϊόντων, όσο και στην αντίστοιχη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών τεχνική υποστήριξης.

Μέσω των κατά τόπους γραφείων της στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, την Ρουμανία και την Σερβία, η Panda Security Hellas έχει εδραιώσει στις προαναφερθείσες χώρες, μια ισχυρή τοπική παρουσία και απρόσκοπτη υποστήριξη των πελατών της, ως μέρος της συνολικής της προσπάθειας, που αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση της αγοράς ασφάλειας δεδομένων.

Επιπροσθέτως, η δημιουργία καναλιών διανομής σε χώρες όπως η Αλβανία, η Βοσνία - Ερζεγοβίνη, η Κροατία, η ΠΓΔΜ, το Κοσσυφοπέδιο, η Μάλτα, η Μολδαβία, το Μαυροβούνιο και το Ισραήλ, ενισχύει και επεκτείνει ακόμη περισσότερο, το ήδη εγκαταστημένο δίκτυο διανομής στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Έτσι, η Panda Security Hellas διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γεωγραφική επέκταση και την διείσδυση στις τοπικές αγορές, των προϊόντων ασφάλειας δεδομένων της Panda Security, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε περιοχής.

Σχετικά με την Panda Security

Η εταιρεία Panda Security ιδρύθηκε το 1990 και είναι σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης λύσεων ασφαλείας cloud-based, με προϊόντα διαθέσιμα σε περισσότερες από 23 γλώσσες και εκατομμύρια χρήστες σε 195 χώρες παγκοσμίως.

Η Panda Security ήταν η πρώτη εταιρεία ασφάλειας IT που εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη του cloud computing με τη δική της Collective Intelligence τεχνολογία (Συλλογικής Νοημοσύνης).

Το καινοτόμο αυτό μοντέλο ασφάλειας, αναλύει και ταξινομεί αυτόματα, καθημερινά, χιλιάδες νέα δείγματα malware, διασφαλίζοντας έτσι τόσο στους εταιρικούς πελάτες όσο και στους οικιακούς χρήστες, την πλέον αποτελεσματική προστασία ενάντια στις απειλές του Internet, με την ελάχιστη ωστόσο επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή.

Η Panda Security διαθέτει 56 γραφεία σε όλο τον κόσμο με κεντρικά γραφεία στην Καλιφόρνια για τις Η.Π.Α. και στην Ισπανία για την Ευρώπη.

Η Panda Security συνεργάζεται με τους φορείς Special Olympics, WWF και Invest for Children στα πλαίσια της πολιτικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το υποκατάστημα της Panda Security στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 2000 και μέσα στα πρώτα 10 χρόνια παρουσίας του, έχει να επιδείξει μία εκτεταμένη βάση πελατών σε όλο το φάσμα της οικονομίας με την αντίστοιχη παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.


πηγή:e-go.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου