Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Νέα εφαρμογή του iPhone για τις… νοικοκυρές


Ας υποθέσουμε ότι είστε δεινή μαγείρισσα – ή και μάγειρας! -και θέλετε να μαγειρέψετε φαγητό για την οικογένεια σας όμως παράλληλα έχετε επαγγελματικό ραντεβού σε μισή ώρα ενώ το φαγητό θα είναι έτοιμο σε περισσότερη.





Μέχρι σήμερα θα έπρεπε ή να βγάλετε το φαγητό νωρίτερα ή να καθυστερήσετε το φαγητό. Όχι όμως πια!

Γνωστή αμερικανική εταιρεία εσωτερικής διακόσμησης έχουν σχεδιάσει μία κουζίνα την οποία η κάτοχοι θα μπορούν να χειρίζονται μέσω του iPhone τους(!) οπότε στην παραπάνω περίπτωση η λύση θα ήταν πολύ απλή.

Οι κάτοχοι της εφαρμογής, θα μπορούν πέραν από τον φούρνο να χειρίζονται το ψυγείο και το πλυντήριο πιάτων. Το συγκεκριμένο project σχεδιάστηκε με την επίσης αμερικανική εταιρεία Artefact η οποία ειδικεύεται στο να βρίσκει καινούργιες και πρωτοποριακές ιδέες.

Παράλληλα, η εφαρμογή θα προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθεί την κατανάλωση ρεύματος και νερού ενώ δίνεται και μία περιβαλλοντική νότα στην εφαρμογή καθώς κάθε μήνα θα υπάρχουν, εάν το επιθυμεί ο χρήστης, προτάσεις για μείωση της κατανάλωσης.

Μάλιστα, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να κοινοποιεί τις κινήσεις του στο Facebook και οι ιθύνοντες διαφημίζουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα με το μότο «Ann lowered her thermostat...», δηλαδή «η Άννα χαμήλωσε το θερμοστάτη».

Μακάρι στο μέλλον να υπάρξει και εφαρμογή για τους εργένηδες που θα μαγειρεύει φαγητό και θα πλένει τα πιάτα και ρούχα αυτόματα!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου