Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

70.000 οι εφαρμογές στο Android Market


Όπως ανακοίνωσε η Google, οι εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο Android Market είναι αυτή τη στιγμή περίπου 70.000 και όχι 100.000 όπως είχε εκτιμήσει λίγες μέρες πριν η εταιρεία AndroLib.





Μπορεί ο αριθμός των εφαρμογών να ωχριά μπροστά στο πλήθος του App Store της Apple (225.000 apps), ωστόσο η Google δε χαλιέται ιδιαίτερα, καθώς ο ρυθμός εμφάνισης νέων εφαρμογών είναι από ικανοποιητικός έως πολύ ενθαρρυντικός.

Ένας άλλος λόγος που κάνει τη Google να χαμογελάει είναι ότι περίπου 160.000 νέες συσκευές με Android ενεργοποιούνται καθημερινά. Μπορεί η εταιρεία να απέσυρε από την αγορά το Nexus One, ωστόσο η υιοθέτηση του Android από πολλούς μεγάλους κατασκευαστές smartphones, καθώς και η επερχόμενη έλευση tablets με το λειτουργικό της Google, αναμένεται να ενισχύσουν το ήδη δημοφιλές Android.

Σημειωτέον ότι οι περισσότερες εφαρμογές στο Android Market είναι δωρεάν, ενώ μόνο το 25% περίπου στο App Store δεν απαιτεί χρήματα.


πηγή:t3mag.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου