Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

500 εκ. χρήστες στο Facebook


Η δημοφιλία του Facebook εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, όπως μαρτυρούν και τα αλλεπάλληλα ρεκόρ χρήσης. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Mark Zuckerberg και η παρέα του πρόκειται να ανακοινώσουν ότι έσπασε το φράγμα των 500 εκατομμυρίων εγγεγραμμένων χρηστών, με την υπηρεσία να βάζει τώρα πλώρη για τα επόμενα 100 εκατομμύρια χρήστες.





Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ένα περίπου χρόνο το Facebook είχε 250 εκατομμύρια χρήστες, οπότε μιλάμε για διπλασιασμό μια τεράστιας βάσης μέσα σε 12 μόλις μήνες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το Facebook απασχολεί το 34,8% του παγκόσμιου πληθυσμού που μπαίνει στο Internet. Κάθε επισκέπτης μένει κατά μέσο όρο στην υπηρεσία για 23 λεπτά.



Παράλληλα, αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και η χρήση του Facebook από κινητά τηλέφωνα και άλλες φορητές συσκευές. Από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι σήμερα σημειώθηκε αύξηση 50%, από τα 100 εκατομμύρια στα 150 εκατομμύρια χρήστες.



Για να γιορτάσουν το γεγονός, οι υπεύθυνοι του Facebook αναμένεται να παρουσιάσουν το Facebook Stories, μια νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες να πουν τι έχει αλλάξει στη ζωή τους λόγω του Facebook.



πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου