Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Antivirus και στη δωρεάν έκδοση του Ad-Aware


Εδώ και δύο περίπου χρόνια, οι επί πληρωμή εκδόσεις του γνωστού προγράμματος antispyware Ad-Aware περιλαμβάνουν λειτουργία antivirus. Η Lavasoft επέλεξε να μη συμπεριλάβει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στη δωρεάν έκδοση, προκείμενου να δώσει κίνητρο για την αγορά μιας εμπορικής έκδοσης. Οι καιροί, όμως, αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουν και τα προϊόντα που προσφέρουν οι εταιρείας.





Η Lavasoft προσέθεσε τελικά antivirus και στο Ad-Aware Free Internet Security 8.3. Το νέο χαρακτηριστικό διατίθεται στους χρήστες που έχουν ήδη εγκαταστήσει το πρόγραμμα μέσω ενός update, όπου περιλαμβάνεται εκτός από το antivirus κι ένας scheduler, ο οποίος επίσης ήταν μέχρι τώρα αποκλειστικό προνόμιο της εμπορικής έκδοσης.



Οι συγκεκριμένες προσθήκες βελτιώνουν σημαντικά τις προοπτικές του δωρεάν Ad-Aware, καθώς είναι πλέον σε ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις τα άλλα δημοφιλή προγράμματα της κατηγορίας, όπως τα Avast, Avira και AVG.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου