Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Οι μεγαλύτερες κατασκευάστριες μνήμης παγκοσμίως


Τις κορυφαίες κατασκευάστριες παγκοσμίως στις μνήμες RAM βάσει εσόδων δημοσίευσε η iSuppli μέσα από την έρευνά της για το 2009.





Η Kingston Technology Company Inc. κατέλαβε την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη ανεξάρτητων κατασκευαστών μνημών DRAM.

Βάσει των στοιχείων της iSupply, τα έσοδα της Kingston από τα kit μνήμης ξεπέρασαν τα $2,85 δισ., ανεβάζοντας το μερίδιο της στην αγορά στο 40,3% σε σχέση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές μνήμης.

Τα προϊόντα μνήμης της Kingston περιλαμβάνουν τις ειδικές μνήμες (με πλήρη συμβατότητα στα συστήματα των επώνυμων κατασκευαστών), τις μνήμες ValueRAM, κατασκευασμένες σύμφωνα με τα πρότυπα JEDEC και σχεδιαμένες για system integrators και τους τοπικούς κατασκευαστές, καθώς και τις μνήμες HyperX, φτιαγμένες για gamers και ενθουσιώδεις χρήστες που απαιτούν μεγαλύτερες επιδόσεις και ταχύτητες.

Η αναφορά iSupply αναφέρεται στα έσοδα από τις μονάδες μνήμης DRAM. Δεν περιλαμβάνει τα έσοδα της Kingston από προϊόντα NAND Flash.

Το Φεβρουάριο η Kingston Technology ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της παγκοσμίως για την περασμένη χρονιά ανήλθαν στα $4,1 δισ., κάνοντας το 2009, το δεύτερο καλύτερο έτος από πλευράς εσόδων στην ιστορία της εταιρείας.

πηγή:e-go.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου