Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Όμορφα με ‘γεμάτο’ ‘ήχο συστηματάκια για το σαλόνι…


Διαθέσιμα άμεσα δύο όμορφα και στη γραμμή monolith deisgn συστήματα ηχείων για όσους έχουν κάνει τη -σοφή ‘χομπιστικά’…- κίνηση να στήσουν ένα σύστημα. Τα συστήματα ηχείων 5.1 της ιαπωνικής Sony έχουν το Digital Cinema Sound processing, που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment, και δουλεύει με το σύστημα Auto Calibration για να ρυθμίζεται αυτόματα το σετ και να είναι πιο ακριβείας η εμπειρίας οικιακού κινηματογράφου στο σπίτι.





HT-AS5: ένα compact surround sound σύστημα με 3D συμβατότητα

Το HT-AS5 κρύβει τον 1000W S-Master ενισχυτή στο subwoofer και έχει ακόμη audio processing για τον ήχο και FM RDS/AM ραδιόφωνο. Αυτό αφήνει τέσσερα compact ηχεία με το σύστημα Auto Calibrationνα κάνει τη ρύθμιση στο χώρο παιχνιδάκι. Υπάρχει ακόμη 3D pass-through στα τρία HDMI αλλά και HDMI monitor output με Audio Return Channel -στέλνει τον ήχο της tv στο σύστημα. ΠΟΛΥ χρήσιμο μαραφετάκι…
Το BRAVIA® Sync επιτρέπει όλο το home cinema να ελέγχεται από ένα χειριστήριο. Το ‘Home Theatre Control’ BRAVIA® Internet Widget επιτρέπει στο μενού της TV να ελέγχει το σύστημα όλο.

HT-AF5: με ηχεία δαπέδου -floorstanding- για μεγαλύτερο ήχο

Το HT-AF5 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το HT-AS5, αλλά με ηχεία δαπέδου που μπορούν όμως να στηθούν και πάνω σε τοίχο.



πηγή:gadgetfreak.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου