Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Τα Ακουστικά Jaybird SB2 δεν Φοβούνται την Βροχή


Χωρίς να χάνει καθόλου χρόνο από την παρουσίαση των πρώτων αδιάβροχων ακουστικών SB1, η εταιρεία Jaybird πέντε μήνες μετά μας παρουσιάζει τα πολύχρωμα SB2. Σε επίπεδο χαρακτηριστικών δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο μοντέλο, υπάρχουν όμως ουσιαστικές βελτιώσεις στους τομείς που υστερούσε.





Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση υπάρχει και επιλογή από πληθώρα χρωμάτων (Πράσινο Λεμονάδας, Ηχητικό Μπλε, Πορτοκαλί Γλυκό, Κόκκινο του Δρομέα, Κόκκινο Καραμελωμένου Μήλου, Μαύρο του Μεσονυκτίου, Μπλε των Πόλων, Ροζ Πούδρας και Άσπρο Χιονιού. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά υπάρχει τώρα η τεχνολογία apt-X, που 'καθαρίζει' σημαντικά τον ήχο και κυρίως όταν ακούτε μουσική προσθέτοντας βάθος, μπάσο και καθαρότερα υψηλά.

Αν μάλιστα η συσκευή με την οποία συνδεθήκατε έχει και αυτή apt-X τότε η ποιότητα αγγίζει αυτής των CD. Η Jaybird έχει ειδικό εξάρτημα που προσθέτει apt-X στο iPhone ή iPod σας ή σε όποια άλλη συσκευή και αν έχετε. Ένα παράπονο που υπήρχε με την απόδοση του μικροφώνου στην προηγούμενη έκδοση έχει διορθωθεί με νέου τύπου, ισχυρότερο μικρόφωνο. Υπενθυμίζουμε τέλος ότι τα SB2 είναι αδιάβροχα οπότε μπορείτε άνετα να τα φοράτε στην βροχή όταν κάνετε βόλτα.

Η τιμή ορίστηκε στα $99.



πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου