Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Motorola Droid X: η διαφήμιση, η κεραία και το iPhone 4


Μια διαφήμιση του Droid X της Motorola έκανε την εμφάνισή της χτες στις σελίδες της New York Times, χλευάζοντας ανοιχτά το πρόβλημα με την κεραία του iPhone 4





Η φρενίτιδα που επικρατεί αυτή την περίοδο με τα smartphones είναι γεγονός και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Πριν μία εβδομάδα η Apple διέθεσε το νέο της iPhone 4 και κατάφερε, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, να πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές. Όλος ο κόσμος μιλούσε για τα ποικίλα προτερήματα της νέας συσκευής, μέχρι τη στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψη των χρηστών το πρόβλημα με την κεραία που έχει η συσκευή.

Στην αντίπερα μεριά της όχθης βρίσκεται ένα άλλο smartphone που έχει προκαλέσει σθεναρά το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινό. Ποιο είναι αυτό; Το Motorola Droid X, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο.

Έτσι, με σκοπό να προκαλέσει περαιτέρω το ενδιαφέρον –αλλά και να πικάρει ανοιχτά την Apple- η Motorola έβαλε διαφήμιση χτες στην εφημερίδα New York Times, στην οποία παρουσιάζονταν όλα τα εξαίσια –σύμφωνα με την εταιρεία- χαρακτηριστικά της νέας συσκευής... και όχι μόνο.

Κάτω από τη φωτογραφία του Droid X και σε ένα κείμενο που υπάρχει εκεί αναγράφεται: "Και το πιο σημαντικό είναι ότι ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει διπλή κεραία. Το είδος που σας επιτρέπει να κρατάτε το τηλέφωνο με όποιον τρόπο θέλετε και να το χρησιμοποιείτε σχεδόν παντού για τηλεφωνήματα με πεντακάθαρο σήμα" (And the most important, it comes with a double antenna design. The kind that allows you to hold the phone any way you like and use it just about anywhere to make crystal clear calls).

Το μόνο που απομένει να δούμε είναι πόσοι θα σχηματίσουν ουρές έξω από τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου στις 15 Ιουλίου να αγοράσουν το πολυσυζητημένο πλέον Motorola Droid X.


πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου