Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Πλησιάζουν οι μεγάλες OLED;


Η εταιρεία MBraun είναι ένας βιομηχανικός προμηθευτής που δίνει μηχανολογικό εξοπλισμό σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Τίποτα ενδιαφέρον μέχρι εδώ. Ο υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας έκανε πρόσφατα μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση. Σύμφωνα με τον Daniel Karecovsky, μέσα στο 2011 θα δούμε στη λιανική αγορά τηλεοράσεις OLED με διαγώνιο μέχρι και 42 ίντσες, από κατασκευαστές όπως η Samsung και η LG.





Ο Karecovsky ισχυρίζεται ότι έχουν πλέον λυθεί τα θέματα με το scaling και τα μεγάλα OLED panels είναι πλέον απολύτως εφικτά. Με δεδομένο ότι η ανάπτυξη συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς, ο Karecovsky εκτιμά ότι απέχουμε μόνο λίγους μήνες από τις μεγάλες OLED τηλεοράσεις. Χωρίς να αναφερθεί σε τιμές, καταλαβαίνουμε από τα συμφραζόμενα ότι δε θα χρειάζεται ένα προϋπολογισμός μικρού κράτους για μια τέτοια TV.

Οπότε μήπως είναι καιρός να ενθουσιαστούμε; Μάλλον όχι. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Αν η Samsung και η LG ήταν ένα βήμα πριν τη μαζική παραγωγή μεγάλων OLED, θα έβγαιναν να μας το πουν οι ίδιες. Από την άλλη, βέβαια, δε μπορούμε να απορρίψουμε αβασάνιστα τους ισχυρισμούς του Karecovsky. Για να το λέει κάτι θα έχει στο μυαλό του.

Το μέλλον των OLED έχει πολύ ενδιαφέρον και θα είμαστε εδώ για να το παρακολουθούμε.


πηγή:t3mag.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου