Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Φιλόδοξο κινηματογραφικό project από το YouTube και τον Ridley Scott!


Το YouTube, σε συνεργασία με τους διάσημους σκηνοθέτες του Hollywood Ridley Scott (Blade Runner, Gladiator) και Kevin McDonald (The Last King of Scotland, One Day in September), ετοιμάζει ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό project με τίτλο Life in a Day, και ζητά τη βοήθειά μας.





Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ταινία-ντοκιμαντέρ σχετικά με την ζωή στον πλανήτη μέσα από τον φακό διαφορετικών ανθρώπων μία συγκεκριμένη μέρα, την 24η Ιουλίου. Εμείς καλούμαστε να γυρίσουμε video ακολουθώντας την καθημερινή μας ρουτίνα, το οποίο στη συνέχεια θα ανεβάσουμε στο επίσημο YouTube channel του Life in a Day πριν τις 31 Ιουλίου.

Τα πιο ενδιαφέροντα video θα μονταριστούν από τον Ridley Scott και τον Kevin McDonald, ενώ οι δημιουργοί τους θα μπουν στα credits της ταινίας ως συμπαραγωγοί. Η ταινία θα ανοίξει το Sundance Film Festival 2011 και 20 τυχεροί από τους συμμετέχοντες θα προσκληθούν στην πρεμιέρα.


πηγή:myplaisio.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου