Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Starcraft, 12 χρόνια μετά...


Σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων το Starcraft II Wings of liberty. Δώδεκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου Starcraft, ενός real time strategy (RTS) που άλλαξε τα δεδομένα των παιχνιδιών τους είδους και απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο, έπειτα από πάμπολλες αναβολές, η πολυπόθητη συνέχεια κυκλοφορεί στις 27 Ιουλίου και στην Ελλάδα.





Oυσιαστικά, το Starcraft II είναι η αρχή μιας τριλογίας: το πρώτο μέρος ονομάζεται Wings of Liberty, το δεύτερο θα ονομάζεται Heart of the Swarm και το τρίτο Legacy of the Void). Ασχολείται με την φυλή των ανθρώπων, δηλαδή τους λεγόμενους teranns. Ένα μικρό σενάριο με τους Protoss θα περιλαμβάνεται στο Wings of Liberty ως πρόγευση του τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Φυσικά οι παίκτες έχουν διχαστεί για άλλη μια φορά. Πολλοί εκφράζουν αντιρρήσεις για το το κατά πόσο άξιζε η αναμονή 12 ετών, για την τιμή που ουσιαστικά θα είναι σαν να πληρώνουμε 3 παιχνίδια και φυσικά για το αν θα υπάρχει συνδρομή στο battle.net.



Σεναριακά, το παιχνίδι συνεχίζει την ιστορία του expansion Brood Wars και η ιδιόκτητη μηχανή του παιχνιδιού εγγυάται άψογα γραφικά και κάποια αντοχή στον χρόνο μέσα από τις 29 διαφορετικές πίστες.

Μαζί με το Starcraft II η Blizzard ι ανανεώνει και το battle.net ώστε να μπορεί η multiplayer πλευρά του Starcraft II να λειτουργήσει άψογα.
Το παιχνίδι θα κοστίζει 59 ευρώ -εκτός και αν θέλετε την συλλεκτική έκδοση οπότε θα σας στοιχίσει περίπου τριάντα ευρώ παραπάνω. Η Collector’s Edition του Starcraft II: Wings of Liberty περιλαμβάνει:

* Ένα USB stick 2GB με σχεδιασμό dog tag με το αρχικό Starcraft και το expansion Brood War.

* The Art of Starcraft II: Wings of Liberty.

* DVD με συνεντεύξεις από τους σχεδιαστές του παιχνιδιού.

* CD με Soundtrack του παιχνιδιού

* Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στον Thor, ένα χαρακτήρα που θα μπορούν να μεταφέρουν μέσω του Battle.net στο WoW. –

* Το πρώτο τεύχος τoy κόμικ Starcraft. - Επιπλέον υλικό μέσω του Battle.net (διαφορετικοί χρωματισμοί αλλά και διακριτικά για τις μονάδες).



πηγή:in.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου