Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

50Mbps Wifi, TV και Κινητά από το 2012 στα Αεροπλάνα της Cathay Pacific


Ενώ οι παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ παλεύουν να εξοπλίσουν με WiFi (και μάλιστα σχετικά αργό) τα αεροπλάνα τους, η Cathay Pacific (αεροπορική εταιρεία του Hong Kong, η μεγαλύτερη της Ασίας), τους δείχνει τον δρόμο.





Η εταιρεία υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Panasonic Avionics για την προμήθεια και εγκατάσταση "συστήματος ευρυζωνικής σύνδεσης σε όλα τα επιβατικά αεροπλάνα της Cathay Pacific και της Dragonair (θυγατρική της)". Ναι σωστά διαβάσατε, από τις αρχές του 2012, η Cathay θα έχει 50Mbps internet, κινητή τηλεφωνία GSM (φωνή, δεδομένα και SMS) και ζωντανή τηλεόραση με pay-per-view διαθέσιμο και στον τελευταίο επιβάτη!

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αναμένονται, και δεν ξέρουμε αν όλα τα αεροπλάνα θα έχουν την υπηρεσία από την πρώτη μέρα, αλλά είναι πραγματικά μία εντυπωσιακή είδηση που μπορούν να εκτιμήσουν όλοι οι geeks του κόσμου. Ας ελπίσουμε ότι τα σχέδια της Cathay θα πιέσουν και τις υπόλοιπες εταιρείας να κάνουν ανάλογα βήματα σύντομα. Τουλάχιστον τώρα έχετε ένα πολύ καλό λόγο να προγραμματίσετε διακοπές στην Ασία. 


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου