Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

To Silverlight Ερχεται Σε Συσκευές Symbian


Αν και έχει ασκηθεί κάποια πίεση από τον τύπο για τις συσκευές symbian, αυτό δεν έχει σταματήσει τις εταιρίες να αναπτύσσουν για το λειτουργικό αυτό, με το Silverlight της Microsoft να είναι προ των πυλών.




Το νέο Silverlight 'experience' θα είναι διαθέσιμο για τα πέμπτης γενιάς Symbian S60, αν και δεν υπάρχει αναφορά εάν θα περιλαμβάνει και κινητά εκτός Nokia.

Με την προσθήκη του στο Ovi Store, συσκευές όπως το Nokia X6 και 5800 XpressMusic άρχισαν να εκμεταλλεύονται την τεχνολογία επόμενης γενιάς, το οποίο θα επιτρέψει τους χρήστες να πλοηγούν πιο πλούσιο περιεχόμενο στο web.

Στην ανακοίνωση για την νέα αυτή ανάπτυξη, ο ομάδα της Symbian υπεύθυνη για την κινητή έκδοση του Silverlight δήλωσε ότι αυτό θα επιτρέψει ένα νέο επίπεδο λειτουργικότητας για τα κινητά. Αυτό σημαίνει αναπαραγωγή βίντεο H.264 υποστηριζόμενη από το hardware, για media streaming και web εφαρμογές.

To Windows Phone 7 θα υποστηρίζει το Silverlight, το οποίο αναμένεται προς το τέλος της χρονιάς, οπότε αυτή η έκδοση για το Symbian είναι μια καλή δοκιμή για το Silverlight της Microsoft.



πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου