Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

CinemaGo, HD Media Player Από Την Brite-View


Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του CinemaTube media player η Brite-view έρχεται τώρα με μία αναβαθμισμένη έκδοση. Ανακοίνωσε το CinemaGo BV-5005HD Mini CG HD media player, και είναι μάλλον ο πιο μακρύς τίτλος media player της αγοράς.





Στην πραγματικότητα, το παλιό CinemaTube έχει υποστεί ένα facelift και έχει μετονομαστεί σε CinemaGo. Οπως και το προηγούμενο μοντέλο διαθέτει eSATA θύρα, USB 2.0, ενσωματωμένο WiFi και BitTorrent manager. Επιπρόσθετα έχει πρόσβαση στο διαδικτυακό ραδιόφωνο MUZEE.

Εννοείται ότι είναι πλήρως full HD με 1080p και υποστηρίζει μια πληθώρα φορμά μεταξύ των οποίων είναι τα δημοφιλή MKV, MOV και WMV. Eπίσης υποστηρίζει ήχο Dolby Digital και DTS (7.1 υποστήριξη με downmixing σε 2 κανάλια ήχου)

Το CinemaGo δεν δέχεται εσωτερικό δίσκο, αλλά οι USB, eSATA θύρες μαζί με τον συνδυασμό της ασύρματης και ενσύρματης δικτύωσης τους αλλά και την υποστηρίξει του UPnP πρωτοκόλλου είναι υπεραρκετά για media player αυτής της κλάσης.

Το CinemaGo θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στη χρονιά για $149,99 αλλά με προ-παραγγελία η τιμή του είναι $109,99.



πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου