Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Μείωση Ενεργών Χρηστών Του Facebook Κατά 7,5 Εκατομμύρια


Το Facebook βλέπει μία δραματική μείωση ενεργών χρηστών τον Ιούνιο. Οι επισκέψεις στο κοινωνικό δίκτυο ήταν μόλις 320.800 από τους ενεργούς χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε σύγκριση με τις 7,8 εκατομμύρια επισκέψεις τον Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία του Inside Facebook.





Αν και υπάρχει ένας κορεσμός στις Ηνωμένες Πολιτείες, φαίνεται όμως ότι ο κύριος λόγος είναι οι πολύ έντονες κριτικές από τον τύπο σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις των προσωπικών δεδομένων.

Το μεγαλύτερο μέρος του δημογραφικού κοινού του Facebook, που είναι ηλικίες μεταξύ 18-44, επισκέφτηκαν το site λιγότερο τον Ιούνιο, όπου άλλες ηλικίες, που αντιπροσωπεύουν πολύ μικρότερο κοινό, παρέμειναν ως ενεργεί χρήστες.

Το Inside Facebook σημειώνει ότι η ομάδα των ηλικιών αυτών είναι πολύ πιθανών να δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα προσωπικών δεδομένων.
Ωστόσο αυτή η απότομη μείωση μπορεί να είναι και το πρόσκαιρο. "Δεν είναι ασυνήθιστο μία κορεσμένη χώρα όπως η Η.Π.Α να παίρνει αναπνοή μετά από απότομη ανάπτυξη" αναφέρει το Inside Facebook.



πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου