Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

YouTube Leanback, YouTube για την Τηλεόραση σας


Σας αρέσει το YouTube αλλά βαριέστε την διαδικασία να πατάτε κουμπιά για να δείτε το επόμενο βίντεο; Τότε αυτό είναι για σας: "Leanback" του YouTube. Το Leanback υποτίθεται ότι θα βοηθήσει την Google να πετύχει δύο πράγματα: Να κρατήσει τους χρήστες στο site για περισσότερο χρόνο, και να τους πείσει ότι το συγκεκριμένο site είναι κάτι που θα θέλανε να βλέπουν στην τηλεόραση τους.
ΔΕΙΤΕ VIDEO





Στην πραγματικότητα είναι δύο προϊόντα σε ένα: Το πρώτο είναι μια ακολουθία από βίντεο που είναι ειδικά διαλεγμένη για τον καθένα με βάση τις διάφορες επιλογές που έχετε κάνει κατά καιρούς στη Google. Το δεύτερο προϊόν είναι το περιβάλλον, που απαιτεί ελάχιστες επιλογές από τον χρήστη, και μόνο από το πληκτρολόγιο, και έχει στόχο την τηλεόραση.

Το θέμα της τηλεόρασης είναι πολύ σημαντικό για την Google, αφού έχει βάλει στόχο να εισβάλει στο καθιστικό σας με τα μελλοντικά της προϊόντα. Το παρακάτω βίντεο είναι η περιγραφή του νέου προϊόντος από τον Hunter Walk της Google (από την παρουσίαση του τον Μάιο)




Το επόμενο βίντεο είναι η ανανεωμένη περιγραφή από το YouTube.



Προς το παρόν το Leanback υφίσταται σε ξεχωριστό μέρος του YouTube, στο youtube.com/leanback. Αλλά η Google στοχεύει να το συμπεριλάβει στα προϊόντα Google TV που αναμένονται το φθινόπωρο. Αν λειτουργήσει όπως αναμένεται θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Εν τω μεταξύ, χθες η Google παρουσίασε το νέο της site για φορητές συσκευές, σχεδιασμένο για να αντικαταστήσει και την εφαρμογή του YouTube στο iPhone και iPad. Θα το βρείτε στο m.youtube.com. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πως λειτουργεί και σε άλλες συσκευές.





πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου