Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

H Samsung παρουσιάζει Φθηνό, "Σκληροτράχηλο" Κινητό


Συνεχίζοντας τον δρόμο που χάραξαν τα προηγούμενα επιτυχημένα σκληροτράχηλα κινητά, όπως το Solid Exterme, B2700 και Solid M110, η Samsung παρουσίασε το Xcover E2370 το οποίο δεν είναι μόνο αντοχής αλλά και πάρα πολύ πρακτικό.





Σχετικά με τα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά του, το Xcover έρχεται με IP-54 πιστοποίηση το οποίο σημαίνει ότι αντιστέκεται την διείσδυση της σκόνης και της βρωμιάς όπως επίσης και πιτσιλισμούς νερού. Το IP-54 δεν το κάνει τόσο ανθεκτικό όσο το IP-57 Solid Exterme (το οποίο μπορεί να μπει πλήρως στο νερό) ή το σκληροπυρηνικό πρωταθλητή Somin XP3, αλλά αντιστέκεται την κακομεταχείριση που άλλα κινητά ή smartphone της αγοράς θα είχαν πραγματικά πρόβλημα.

Όσο για την πρακτικότητα το Xcover έχει απίστευτη διάρκεια ζωής μπαταρίας με 67 μέρες σε αναμονή, δηλ πάνω από δύο μήνες και 22 ώρες για ομιλία Για να πετύχει να νούμερα αυτά προφανώς έχει τα απολύτως απαραίτητα, με GSM/EDGE συνδεσιμότητα, μικρή οθόνη 128x150 pixel, κάμερα VGA, bluetooth, microSD και FM ραδιόφωνο. Επίσης είναι λίγο "χοντρούτσικο" με 19mm πάχος και ζυγίζει 115gr, το οποίο οφείλεται στις σκληροτράχηλες καταβολές του.

Αν λοιπόν χρειάζεται ένα απλό ανθεκτικό τηλέφωνο για την παραλία, και να μην φοβάστε μη σας χαλάσει το πολύτιμο smartphone σας, τότε με 80 ευρώ το Xcover σας κάνει τη δουλειά.



πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου