Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Παραδέχεται τα προβλήματα με το σήμα του iPhone η Apple


Αποδέχεται την ελαττωματική ένδειξη του σήματος στα τηλέφωνα iPhone η apple, τονίζοντας πως είναι υπερβολική ενώ την ίδια ώρα υπόσχεται να επιδιορθώσει το πρόβλημα, έπειτα από παράπονα καταναλωτών για την αποτελεσματικότητα της κεραίας του τηλεφώνου τους.





Από την εταιρεία υποστηρίζουν πως το πρόβλημα ξεκινάει από το 2007 που πρωτοκατασκευάστηκε η συσκευή.

"Έπειτα από έρευνα, ανακαλύψαμε πως ο τύπος που υπολογίζει την ένταση του σήματος είναι τελείως λάθος" αναφέρει σε γράμμα η εταιρεία.

Οι καταναλωτές εξέφραζαν παράπονα για προβλήματα στο σήμα όταν κρατούσαν το κινητό με συγκεκριμένο τρόπο ή ότι το σήμα κατά καιρούς ξαφνικά "εξαφανιζόταν" χωρίς προφανή λόγο. Ενδεικτικό είναι ότι ήδη πελάτες έχουν μηνύσει την εταιρεία, ενώ οι αντίπαλοι στην βιομηχανία των κινητών, χρησιμοποιούν το περιστατικό για να διαφημίσουν το πόσο καλό σήμα έχουν τα δικά τους τηλέφωνα.

Στο γράμμα της εταιρείας αναφέρεται πως οποιοδήποτε κινητό κρατηθεί με συγκεκριμένο τρόπο θα χάσει λίγο από το σήμα του και πως το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των iPhone αλλά υπάρχει και σε συσκευές άλλων εταιρειών.

"Όταν οι χρήστες παρατηρούν πτώση άνω της μιας βαθμίδας στο σήμα σε περιπτώσεις που κρατούν το κινητό με συγκεκριμένο τρόπο, πιθανότατα είναι σε περιοχή με χαμηλή ποιότητα σήματος αλλά δεν το ξέρουν γιατί από λάθος δείχνει μεγάλη ένταση σήματος το κινητό" προσθέτει η εταιρεία.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου