Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

Playstation 3: Νέες αναβαθμίσεις


Η Sony ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση νέας αναβάθμισης στο λογισμικό του Playstation 3

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα στο επίσημο Playstation blog τη διάθεση μιας νέας αναβάθμισης στο software του Playstation 3. To firmware update 3.40 φέρνει μια ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών στην κονσόλα, όπως την πολυαναμενόμενη συνδρομή για το Playstation Plus, άλμπουμ φωτογραφιών μέσω δικτύου, εργαλεία επεξεργασίας βίντεο και ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας για τη συσκευή.

Το blog post προσφέρει τις παρακάτω πληροφορίες που αφορούν στην αναβάθμιση:

Playstation Plus: Οι χρήστες του Playstation Network θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη στο Playstation Plus έναντι πληρωμής. Η νέα συνδρομητική υπηρεσία προσφέρει νέες επιλογές για την καλύτερη gaming εμπειρία, ενώ παρέχει ποικίλα χαρακτηριστικά και υλικό.

Photo Gallery: Ένα δίκτυο που βασίζεται στον διαμοιρασμό φωτογραφιών είναι πλέον διαθέσιμο στο Photo Gallery. Το νέο χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να ανεβάζετε, να βλέπετε αλλά και να σχολιάζετε φωτογραφίες στο Facebook και στο Picasa Web Album.

Video Editor & Uploader: Το Video Editor & Uploader είναι μια νέα λειτουργία που υπάρχει στο XrossMediaBar (XMB), το οποίο σας παρέχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε, να αποθηκεύετε και να κάνετε upload αρχείων αποθηκευμένα στο PS3 σύστημα, σε sites όπως το Facebook ή το Twitter.

Power Saving Settings: Η προκαθορισμένη ρύθμιση για το PS3 σύστημα Auto-Off θέτεται στις 2 ώρες, δίνοντάς σας περαιτέρω επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας.


πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου