Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Firefox 4 Beta 1


Η Mozilla διέθεσε την Candidate Build έκδοση της επερχόμενης αναβάθμισης για τον Firefox






Διαθέσιμη είναι πλέον η Candidate Build έκδοση του Firefox 4, η οποία περιλαμβάνει αρκετές από τις αναβαθμίσεις που είχε υποσχεθεί η Mozilla, όπως υποστήριξη για Aero Glass, ειδικό κουμπί για τα bookmarks και νέο για το μενού, ενώ τροποποιήσιμη θα είναι και η μπάρα των tabs.

Ένα χαρακτηριστικό που είναι εντελώς διαφορετικό και έχει προβληματίσει τους χρήστες είναι ο επαναπροσδιορισμός της θέσης των tabs. Πολλοί είναι αυτοί που χαρακτήρισαν αυτή την αλλαγή ως την προσπάθεια της εταιρείας να κάνει τον browser της να μοιάζει με τον Chrome και τον Opera. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί, όπως ήταν φυσικό, δεν άρεσαν στη Mozilla και έσπευσε να κυκλοφορήσει ένα βίντεο που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την κίνηση.



Σύμφωνα με τις πρώτες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, ο Firefox 4 είναι σαφώς ταχύτερος από τον Firefox 3.6.6, η απόδοσή του όμως υστερεί ακόμα έναντι του Opera και του Chrome.

H Mozilla δεν έκανε γνωστή την ημερομηνία διάθεσης της πρώτης επίσημης beta, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να γίνει.

Για να κατεβάσετε τη δοκιμαστική έκδοση του Firefox 4, κάντε κλικ στο εικονίδιο

πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου