Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Η Sony αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το PS3 3D


Η Sony έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το firmware update που θα μετατρέψει το Playstation 3 σε 3D






Στις αρχές του χρόνου η Sony είχε ανακοινώσει ότι θα διέθετε μία αναβάθμιση για το firmware του Playstation 3, η οποία θα παρείχε τη δυνατότητα στη συσκευή να προβάλλει 3D περιεχόμενο.

Οι αναβαθμίσεις είχαν προγραμματιστεί να ανακοινωθούν σε δύο φάσεις. Η πρώτη ανακοίνωση έγινε τον Απρίλιο και αφορούσε στην αναβάθμιση του firmware που παρείχε τη δυνατότητα στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια σε 3D.

Η δεύτερη ανακοίνωση, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει επίσημα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αφορά σε μία ακόμα αναβάθμιση στο firmware της συσκευής ώστε να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray περιεχομένου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Sony σκοπεύει να διαθέσει και μια τρίτη αναβάθμιση που θα εισάγει στην κονσόλα τη δυνατότητα προβολής φωτογραφιών σε 3D.

Καθώς φαίνεται η Sony έχει πάρει πολύ σοβαρά τη δέσμευσή της να προωθήσει τις 3D δυνατότητες ενώ σε πρόσφατη ανακοίνωσή της δήλωσε ότι πρόκειται να διαθέσει αναβαθμίσεις και για τις ψηφιακές της κάμερες.

Όπως τόνισε η εταιρεία, κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3, σκοπεύει να προωθήσει το 3D Blu-ray όσο έντονα είχε προωθήσει και το αρχικό Blu-ray φομάτ.



πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου