Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ο Steve Jobs μιλά για το iPhone 4


Η έκτακτη συνέντευξη Τύπου της Apple με θέμα το iPhone 4 και το πρόβλημα με την κεραία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες, με τον Steve Jobs να περνά στην αντεπίθεση. Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας υπερασπίστηκε την τελευταία υλοποίηση του εμβληματικού smartphone, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κάποιο ελάττωμα στην κατασκευή του. Έσπευσε, πάντως, να διευκρινίσει ότι η Apple θα διαθέσει δωρεάν θήκη σε όποιον το επιθυμεί.





Ο Jobs εμφανίστηκε ενοχλημένος από το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί με τη διαβόητη πλέον Λαβή του Θανάτου (Death Grip) και υποστήριξε ότι ο Τύπος έδωσε πρωτοφανείς διαστάσεις στο θέμα, επειδή η Apple είναι μια πολύ επιτυχημένη εταιρεία. Ο Jobs είπε ότι κανένα smartphone δεν είναι τέλειο και τόνισε ότι έχουν αναφερθεί προβλήματα με την κεραία στο BlackBerry Bold 9700, το Omnia II , καθώς και σε άλλα μοντέλα ανταγωνιστών. "Σχεδόν όλα τα smartphones που δοκιμάσαμε έχουν αυτό το θέμα", είπε χαρακτηριστικά ο Jobs.



Όσο για τα παράπονα των χρηστών, ο Jobs εξαπέλυσε μύδρους κατά των ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας ότι έχουν δώσει εξωπραγματικές διαστάσεις στο ζήτημα. "Μόνο το 0,55% των χρηστών τηλεφώνησαν για να παραπονεθούν", δήλωσε ο Jobs, επιχειρώντας μ' αυτό τον τρόπο να υποβαθμίσει την έκταση του προβλήματος.



Η Apple είναι διατεθειμένη να δώσει μια δωρεάν θήκη σε όποιον κάτοχο iPhone 4 το επιθυμεί. Η θήκη λύνει το πρόβλημα της λήψης, καθώς καλύπτει το επίμαχο σημείο της κεραίας. Οι θήκες θα διατίθενται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε η Apple θα επανεξετάσει την κατάσταση.



πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου