Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Το μέλλον της εκτύπωσης κατά HP


Η Hewlett Packard κυριολεκτικά αλλάζει τον τρόπο που εκτυπώνουμε: τα νέα της μηχανήματα έχουν διεύθυνση e-mail, απευθείας σύνδεση με το συννεφάκι του Google ή το δικό της καθώς επίσης και εφαρμογές για εκτυπωτικές εργασίες κάθε λογής.





Η εταιρεία έχει ανακοινώσει από τις 7 Ιουνίου 2010 «το μέλλον της εκτύπωσης»: οι εκτυπωτές που βασίζονται στην πλατφόρμα ePrint θα είναι συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ-χωρίς τη μεσολάβηση υπολογιστή ή άλλης συσκευής και θα δέχονται εκτυπώσεις από οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να της στείλει e-mail (άρα, από οποιονδήποτε γνωρίζει τη διεύθυνσή του, από οπουδήποτε στον κόσμο).

Επιπλέον, θα μπορεί κανείς να εκτυπώσει απευθείας από το λογαριασμό του στο Google Docs, Photos και Calendar (προφανώς, οι εκτυπωτές έχουν ενσωματωμένη οθόνη), χωρίς τη μεσολάβηση υπολογιστή ή άλλης συσκευής Web. Επίσης, ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύει έγγραφα ή οποιουδήποτε άλλους είδους αρχεία σε ασφαλή διακομιστή της ΗΡ (cloud server) και να τα εκτυπώνει όταν χρειάζεται.



πηγή:in.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου