Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Samsung Galaxy S2 Με Ανάλυση 720p Στα 2GHz?


Αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με το Ρωσικό forum itrans, ο διάδοχος του Samsung Galaxy S, το Galaxy S2 i9200 που πρόκειται να εμφανιστεί στις αρχές του 2011, θα έχει οθόνη Super AMOLED 4,3 ιντσών με την απίστευτη ανάλυση 1.280 x 720 με 340 pixel ανά ίντσα, μπαίνοντας στα χωράφια της Apple με την οθόνη Retina.





Στο μεταξύ, από ότι λέγεται, ο επεξεργαστής θα συγχρονίζει στα 2GHz, θα έχει 1GB μνήμη και χώρο αποθήκευση 32GB μνήμη flash όπως επίσης και θύρα για κάρτες microSD. H κάμερα λέγεται ότι θα είναι 8 megapixel όχι μόνο ικανή για εγγραφή βίντεο στα 720p αλλά και πλήρες Full HD 1080p. To λειτουργικό φυσικά θα είναι το Android 3.0 "Gingerbread" το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος της χρονιάς. Στην διασυνδεσιμότητα θα υποστηρίζει WiFi b/g/n και Bluetooth 3.0, όπως επίσης A-GPS, accelerometer, ηλεκτρονικό γυροσκόπιο, αισθητήρα εγγύτητας όπως επίσης και αισθητήρα φωτισμού.

Ολα αυτά μοιάζουν να είναι μία υπερβολική λίστα χαρακτηριστικών με την οθόνη και τον επεργαστή να είναι και τα πιο απίθανα χαρακτηριστικά Η Samsung βέβαια θα αρχίσει την παραγωγή AMOLED οθονών σε νέο εργοστάσιο στις αρχές του 2011. Υποθέτουμε ότι ο 2GHz επεξεργαστής είναι η νέα έκδοση του Hummingbird chip της Samsung, αν και δεν έχουμε ακούσει ακόμα να έχει δουλέψει σε αυτές τις ταχύτητες.
Αν και πρόκειται για φήμες, δεν μπορούμε παρά να ευχόμαστε να είναι αληθινές.



πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου