Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

Επί πληρωμή από σήμερα οι Times στο Internet


Επί πληρωμή παρέχουν από σήμερα το περιεχόμενό τους στο Internet οι βρετανικοί Times. Η πρόσβαση στα άρθρα της καθημερινής και της κυριακάτικης έκδοσης κοστίζει 1,5 ευρώ για μια ημέρα, ή 3 ευρώ την εβδομάδα.

Επιπλέον, με την εγγραφή που προαπαιτεί στη δοκιμαστική έκδοση εγγεγραμμένων χρηστών, με 1,5 ευρώ δίνεται πρόσβαση δωρεάν για τον πρώτο μήνα.

Οι δύο εφημερίδες είχαν εγκαινιάσει νέες ιστοσελίδες τον περασμένο μήνα, οπότε και ανακοίνωσαν ότι από τον Ιούνιο το περιεχόμενό τους θα διατίθεται μόνο με συνδρομή.

«Πιστεύουμε ότι οι νέοι δικτυακοί τόποι μας προσφέρουν μια πραγματική αξία και βιαζόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε και να προχωρούμε σε νεωτερισμούς για τους αναγνώστες», δήλωσε η Ρεμπέκα Μπρουκς, γενική διευθύντρια της News International, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου News Corporation.

Οι επενδύσεις των παραδοσιακών Μέσων μαζικής ενημέρωσης στην ψηφιακή εποχή δεν είναι τυχαίες.

Η κυκλοφορία των έντυπων εκδόσεων των σημαντικότερων εφημερίδων στη Βρετανία μειώνεται συνεχώς.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, η κυκλοφορία των TheTimes περιορίστηκε τον Μάιο στα 515.379 φύλλα, καταγράφοντας πτώση σχεδόν 13%.

Η κυκλοφορία των Sunday Times μειώθηκε κατά 6% σε ετήσια βάση και συρρικνώθηκε στα 1.117.749 φύλλα.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου