Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

To νέο πρόσωπο του Pro!


Στο ξενοδοχείο Intercontinental, η εταιρεία Zegetron παρουσίασε στους έλληνες εκπροσώπους του τύπου, το ανανεωμένο πρόσωπο του Pro Evolution Soccer, το οποίο θα διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με την περσινή έκδοση.





Η παρουσίαση περιλάμβανε δύο μέρη, όπου στο πρώτο ο κύριος Βαγγέλης Γεωργόπουλος ξεκίνησε με την ανάλυση των νέων μηχανισμών του Pro Evolution Soccer 2011 για να παραδώσει στη συνέχεια τη σκυτάλη στους γνωστούς αθλητικογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη. Οι αγαπημένοι σπορτκάστερς ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν τον ελληνικό σχολιασμό του PES 2011 (μια κίνηση την οποία είχαν κάνει στο παρελθόν και τα FIFA) και μίλησαν για το πώς τους φάνηκε η εμπειρία της συμμετοχής τους στην περιγραφή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος ακολούθησε η προβολή ενός in-game demo, ενώ ακολούθησε και το hands-on preview όπου οι λιγοστοί τυχεροί είχαν την ευκαιρία να παίξουν ένα ημίχρονο από το νέο Pro.

Με βάση τα όσα παρουσιάστηκαν στο εν λόγω event μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε ότι το Pro Εvo μεταμορφώνεται και ετοιμάζεται να περάσει σε μία νέα εποχή. Πιο συγκεκριμένα, το PES 2011 εισάγει μία νέα μπάρα για κάθε παίκτη που του επιτρέπει να καθορίζει την ακριβή δύναμη κάθε πάσας και σουτ, με τις μπαλιές πλέον να μπορούν να εξαπλωθούν σχεδόν παντού με μεγαλύτερη ακρίβεια και τους ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν θεαματικά 1-2! Η γενικότερη κατεύθυνση που υιοθετείται είναι να δίνεται πλήρης έλεγχος στον gamer, έτσι ώστε να προσφέρεται ένα πρωτοφανές ρεαλιστικό επίπεδο ελέγχου σε κάθε ενέργεια που πραγματοποιεί ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής. Επίσης, οι developers έδωσαν μεγάλη προσοχή στο να τελειοποιήσουν το σύστημα προσποιήσεων, χαρίζοντας τη δυνατότητα στου χρήστες να χαρτογραφήσουν τις αγαπημένες τους κινήσεις και να κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία εξεζητημένες ντρίμπλες και ντελικάτες ελιγμούς. Επιπλέον, μεγάλο ρετουσάρισμα έχει υποστεί ο τομέας της τακτικής και της στρατηγικής, όπου μέσω ενός απλού και εύχρηστου drag ‘n drop μηχανισμού οι gamers μπορούν να ξεδιπλώσουν με μεγαλύτερη άνεση το προπονητικό τους ταλέντο και να στήσουν ορθολογικά την ομάδα τους στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από τα παραπάνω, ακολουθείται η τακτική των δυνατών τζαρτζαρισμάτων, όπου πια ένας γρήγορος επιθετικός όσο καλός και να είναι πάντοτε υπολείπεται του αμυντικού, ο οποίος έχει αβαντάζ απέναντι του. Σε γενικές γραμμές, η δυσκολία του παιχνιδιού έχει αυξηθεί δεδομένου του πλήρους ελέγχου των κινήσεων που παρέχονται πλέον στον παίκτη, ενώ νέες κάμερες έχουν προστεθεί για να δείχνουν καλύτερα τα animations (Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 1000 και παραπάνω νέες κινήσεις) και όλα τα νέα γραφικά. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το στο PES 2011 θα κάνει την εμφάνιση του και το Κόπα Λιμπτερταδόρες που ως γνωστόν αποτελεί το «Champions League» της λατινικής Αμερικής με την συμμετοχή συλλόγων από την Βραζιλία, την Αργεντινή, την Ουρουγουάη, το Μεξικό κ.α.

Το Pro Evolution Soccer 2011 δείχνει κατά πολύ διαφορετικό από τον προκάτοχο του και μας φανερώνει τη διάθεση της Konami για να ξανακερδίσει τα ηνία από την EA Sports και το FIFA. Χωρίς αμφιβολία θα το περιμένουμε με πολύ μεγάλη αγωνία μέχρι το προσεχές φθινόπωρο, όπου είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του!



πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου